Kostvejledning

Kender du oplevelsen af yoyovægten, manglende motivation og et stort fokus på hvad du skal eller ikke “må” spise. Føler du at tankerne om dig selv er styret af om du har kontrollen over din mad eller om du “falder i”?

Kostvejledning med
Jeanette Nørlund

Det kan for mange være en jungle at finde ud af, hvilken kost man skal spise. Mange kender måske det med at være på diverse kure og diæter som var gode mens man var i dem, men har man ændret livsstil? “Nææææh man har været på en kur”

Det bevirker, at når kuren er færdig, tager man desværre det hele på igen og måske endda yderligere ekstra kilo. Vores selvværd og motivation for et sundere liv lider et enormt knæk ved disse kure, og yoyo vægten har desværre også stor negativ indflydelse på vores celler, stofskiftet og ikke mindst vores stress niveau, som påvirker nogle af de allervigtigste hormoner, når man snakker om forbrænding.

 

Desværre bliver vi fyldt med en masse forskellige og for nogen meget forvirrende informationer fra både dameblade, medier og omgangskreds, om hvad der er sundt, og hvad der er godt. Langt de fleste ved, at hvis vi “bare” undgår brød, ris og pasta, så taber vi os, men kan man bare uden videre fjerne sådan en vigtig energikilde og så tro, at det hele nok skal gå? Nej, det kan man desværre ikke, men hvad så,- hvad skal jeg så?

Ud fra en kropsanalyse finder jeg ud af hvilken kost din krop har aller bedst gavn af, hvornår på dagen kroppen fungerer bedst på bestemte fødevarer osv. Ved sådan en analyse ved jeg også mere specifikt hvilke vitaminer og mineraler du mangler og dermed hvordan du hjælper kroppen til at få det optimale ud af din indsats, så du ikke går med en følelse af, at du ikke får kredit for dit hårde arbejde.   

Sammen får vi skabt den altafgørende balance i kroppen, som den vil takke dig for i det lange løb.

Sammen får vi skabt den altafgørende balance i kroppen, som den vil takke dig for i det lange løb.

Der findes desværre ingen hurtige “quik fix” eller mirakel kure. Men der findes en go vej for ALLE hvor kosten spiller en virkelig stor og helt afgørende rolle for om kroppen kommer i balance. Vi kan ikke træne os slanke, vi skal og må erkende at kosten fylder en helt del i processen også. Vi bliver særdeles påvirket af diverse medier omkring os og som forbruger er man let at påvirke og ikke mindst forvirre.

Jeg er BESTEMT IKKE fan af slankekure hvor vi tvinger kiloerne af os ved meget få kcalorier eller andre former for kure i det hele taget. Jeg er derimod KÆMPE fan af at vi skal spise rigtigt og dejligt mad hver dag og hvor der selvfølgelig også er plads til det vi aller bedst kan lide. 

Du får ALT materiale, så der slet ikke er tvivl om. 

Jeg hjælper dig med personlig kostplanlægning, hvor der IKKE er ”mærkelige” fødevarer, som man ikke kender eller som børnene måske ikke kan lide. Du får ALT materiale, så der slet ikke er tvivl om hvad du skal. Jeg guider og vejleder dig i, hvordan du får mere overskud og energi i hverdagen, så det bliver så nemt, hurtigt og ukompliceret som muligt.

Jeg lytter til dine nuværende vaner og mønstre. Samtidig regner jeg med at du er forberedt på, at der skal ske en forandring uden at det hele skal vendes på hovedet. På den måde finder vi den optimale løsning for dig, som passer ind i dit liv og din hverdag. Sammen får vi skabt den altafgørende balance i kroppen, som den vil takke dig for i det lange løb og dermed begynder kiloene at give slip. 

Hos mig der er ingenting der er forbudt, det handler om hvornår på dagen vi spiser hvilken slags mad. F.eks hvorfor vi ikke skal spise havregryn til morgenmad.    

Har du godt styr på træningen eller er tiden ikke til træning i øjeblikket, så fortvivl ikke. Du kan uden problemer fokusere på kosten og træningen kan altid komme senere 

Jeg anbefaler:

Kost/analyse pakke inkl. tre opfølgninger af 20-30 min. varighed.

 Det foregår på følgende måde:

Selve analysen af kroppen, fastsættelse af ubalancer i hormonsystemet. Cm. måling. Tanita vejning, som er en vægt der viser dagsvægten, væskestatus, bodyage, fedt omkring organerne, hvilestofskifte osv.

Samme fastsætter vi mål og delmål.

Booking af opfølgnings samtale  (dette er meget individuelt alt efter ønsker og mål).  

Jeg laver efterfølgende dit materiale ud fra dine ubalancer, som du får tilsendt via mail. Du har desuden altid mulighed for at skrive til mig via mail med de spørgsmål der måtte opstå undervejs. 

 

Hvem er kost/analyse pakken perfekt til? 

  • Til dig der selv har godt styr på træningen, men har brug for hjælp til kosten 
  • Til dig der måske ikke har tiden til træning lige nu, men som gerne vil være sundere, gladere og få mere energi i hverdagen
  • Til dig som bøvler med lidt for meget på sidebenene, 
  • Til dig der ikke sover ordentligt/godt
  • Til dig der lidt for tit, har en MEGET sød tand
  • Til dig der har brug for en guide og vejleder der er med dig hele vejen, som ser mulighederne i stedet for begrænsningerne. Hvor det ikke gør noget at hverdagen er “lidt nem” 

Pris: Kig under fanen ”priser”

 

001 - logo

 

 

© 2018 Jeanette Nørlund. Webdesign by WebGruppen.

Følg mig