Mød Jeanette Nørlund

EHFA Certificeret Personlig Træner, Fitness instruktør, Kost og ernærings vejleder.

Hormonterapeut

Coach.

Om Jeanette

Jeg er 33 år og bor i Thyregod sammen med min mand og vores 2 drenge.

Jeg er 33 år og bor i Thyregod sammen med min mand og vores 2 drenge.

Jeg startede selv med træning i en alder af 17 år, og de seneste knap 7 år har jeg arbejdet professionelt i branchen og har hjulpet mange til et sundere liv, et liv med fokus på overskud, god energi også i en travl hverdag. Som personlig træner har jeg haft enormt store glæde ved at arbejder med klienter, som ikke tidligere har haft mod på/lyst til at bevæge sig ind i denne branche eller i et fitnesscenter generelt. Jeg har lang erfaring både med vægttab som bootcamp, livsstils orienterede forløb og med 1-1 personlig træning. Jeg har desuden uddannet mig yderligere ift. kostvejledning og vores hormonsystem, som er et system, der spiller en helt afgørende rolle når man snakker om sundhed, velvære og en krop i balance, mere specifikt når det handler om f.eks. søvn, mental og fysisk overskud, stress og meget andet.

“Der findes ingen rigtig eller forkert træning. Den vigtigste træning er den træning der bliver gjort.”

Som hormonterapeut og sundhedsspecialist har jeg en lidt anderledes tilgang til sundhed end mange af mine kollegaer rund omkring. Med alle de processer, der foregår i vores krop og i vores system generelt og med feedback systemer der ofte er påvirket negativt, er det yderst vigtigt at få skabt balance i kroppen, så du kan blive den aller bedste udgave af dig. På den måde arbejder vi MED vores krop som en medspiller i stedet for IMOD den som en modspiller. Dette gælder både når man snakker om kosten, men også når man snakker om træning (for lidt træning/for meget træning). For mig er denne tilgang mere vigtig end den tendens, som der i vores samfund i øjeblikket, hvor hverdagen går hurtigt. Vi skal tælle kcal. og på den måde tvinge kiloene af os, men hvorfor skal det være sådan? Den måde at leve på, gavner bestemt hverken resultatet eller psyken og man får IKKE en krop, der i det lange løb vil takke dig, og man opnår med sikkerhed ikke en holdbar løsning. Man kan have en følelse af en fastlåst forbrænding og måske endda en følelse af, at uanset hvad man gør, så sker der ikke noget. Disse pinsler er slet ikke nødvendige. I takt med at man får skabt mere og mere balance i kroppen, vil kiloene stille og roligt begynde at slippe, og man taber sig de steder på kroppen, hvor man er alle mest træt af, at fedtet lagres. Vi kan desværre ikke “punkttræne” som mange desværre tror, men får vi skabt balance, så vi taber os de steder vi gerne vil.

 

Sundhedsspecilist

Certificeret Fitness Instruktør,

Personlig Træner,

Kost og ernærings vejleder.

Hormonterapeut

Coach 

 

 

Lidt mere om mig personligt.

Jeg fik i en forholdsvis tidlig alder en kæmpe interesse for, hvilke muligheder man har med kroppen. Hvor stærk den er, når vi giver den den rigtige omsorg. Hvor slap den kan være, når den får det forkerte. Jeg har i den forbindelse prøvet en hel del på min egen krop

I en tidlig alder stiftede jeg bekendskab med det at “spise på sine følelser” Når man konstant er ked af det, følelsen af ikke at være en del af fællesskabet eller på anden måde ikke er ovenpå i hverdagen. Så kan en sund livsstil virke uoverskueligt og noget der er langt væk. En usund livsstils giver endnu mindre overskud og energi og man er nu havnet i den dårlige/onde spiral, som kan være enormt svært at komme ud af. I virkligheden handler sundhed jo ikke kun om hvad du putter i munden og hvor meget du træner, men det handler i særdeleshed også om den mentale del af sådan en proces. Hvis du ikke træner det indre, kan du heller ikke træne det ydre.  

Jeg har været 30 kg for tung. Været alt for langt tid i den onde/dårlige spiral. 

Jeg har prøvet diverse slankekure og mærket de dårlige effekter af det.

Jeg har været syg af HPV vaccinen og igen havnet i den onde spiral.

Så i virkeligheden er jeg jo egentlig måske ikke så meget anderledes end så mange andre. Dog har jeg ved hjælp af min faglige baggrund og personlige erfaring nu fundet en vej, som jeg ved at alle kan gå, hvis de får den rette hjælp. Jeg er selv gået vejen og det glæder mig, når jeg får lov at hjælpe nogen til at finde deres vej at gå.

Jeg har altid interesseret mig for sport og fysisk aktivitet og og jeg har det godt, når jeg på den ene eller anden måde har været i gang med en aktivitet.

Som barn dansede jeg sportsdans og var også enormt glad for heste, som optog meget af min fritid. 

Op i teenage årene blev min interesse for at arbejde mere specifikt med kroppen i form af træning og kost, stille og roligt større og større. Fascinationen af, at man helt selv kan bestemme over, hvordan kroppen har det og hvordan den ser ud, synes jeg var helt fantastisk. I en alder af 18 år havde jeg ikke turde håbe på at man kunne leve af sin helt stor passion og interesse. Som årene gik uddannede jeg mere og mere indenfor sundhed, træning, kost og trivsel sidløbende med andet job og fik dernæst stille og roligt en fod indenfor i branchen og har de sidste 7 år været så heldig at jeg har kunnet leve af det. 

Jeg elsker at hjælpe andre, specielt når jeg får lov at bruge al min faglighed, min personlige erfaring og interesse. Jeg er taknemmelig for at få lov at arbejde med sundheden hos min kunder og at de mærker denne dejlige proces der sker i kroppen

Ellers er jeg en person der har begge fødder solidt plantet i jorden, jeg er livsglad med masser af krudt bagi. Jeg har masser af idéer og tanker og nyder desuden at dygtiggøre mig inden for sundhed, træning, trivsel osv, så snart muligheden byder sig. 

Som så mange andre nyder jeg bestemt også familie livet og alt hvad det indebærer med diverse sammenkomster og hygge.   

 

“Hvis du ikke kan afsætte tid til træning nu, skal du sætte tid af til sygdom senere”.

 

Jeg har lang erfaring fra et af Danmarks absolut største fitnesscentre: Lido Fitness, som ligger i både vejle og Horsens, hvor jeg har arbejdet som husets personlige træner og kostvejleder og blandt andet stået for koordinering, planlægning og afvikling af livsstilsholdene og med 1-1 personlige træningsforløb. Inden åbningen af det store center i Horsens var jeg en fast del af staben i Lido Fitness i Vejle og var derefter sammen med centerchefen med til at få kørt det store center i Horsens i stilling. Jeg har været instruktør på de fleste af husets fitnesshold, og jeg elskede den afvekslende dagligdag der var både i Vejle og i Horsens. 

Efterfølgende skiftede jeg til Louise Hallundbæk, et lidt mindre personlig træning studie i Vejle, også her med en meget afvekslende hverdag, men hvor fokus blev lagt et andet sted, nemlig på det personlige plan. Der var god tid til kunderne, og de blev set og mødt som individer og hvad der netop var sundhed for hver enkelt. I det ”sunde hus” som stedet også er kendt som, stod jeg også her for koordineringen, planlægning og afviklingen af livsstilsholdene. Mine personlige træningsforløb samt forberedelse, planlægning og afvikling af husets andre hold, som i dette hus køres som mindre lukkede hold inden for en fastsat periode.    

Ud fra min faglige baggrund og ikke mindst min personlige erfaring har jeg fundet frem til den metode og tilgang, jeg har til sundhed, til hvordan vi hjælper kroppen bedst, og hvad der fungerer på den lange bane. Igennem de seneste knap 7 år har jeg via personlig træning, kost/ernærings vejledning, hormonterapi og coaching hjulpet mange mennesker til et lettere og bedre liv med fokus på overskud, mere energi og højere velvære, og jeg nyder hver eneste dag at få lov at hjælpe mine kunder med at blive den bedste udgave af sig selv.   

 

 

Jeg arbejder ud fra følgende aspekter og værdier:

 • HUSK Kroppen reagere på hvordan vi behandler den. Behandler vi den dårligt reagere den ikke hensigtsmæssigt og ret negativt på det. Omvendt behandler vi den godt, vil den være god ved dig.

 • HUSK hvis vi behandler vores krop med respekt og med mere sundhed. Vil den takke dig med mere energi og overskud i hverdagen
 • HUSK kroppen vil takke dig, og du VIL mærke forandringerne
 • HUSK Ikke 2 kroppe er ens, derfor skal de heller ikke behandles ens. Hvad min krop kan arbejder godt med, er ikke sikkert din krop kan arbejde godt med.
 • HUSK sundhed er ikke kun ”nej tak” til alt det man bedst kan lide, men handler om bevidstheden omkring hvad sundhed er.
 • HUSK jeg arbejder IKKE med kalorie-tælleri, bestemte kure eller andre trends, der er oppe i tiden, men ud fra hvor lidt der skal til for at skabe mærkbare forandringer i kroppen, når bare vi giver kroppen det den skal bruge
 • HUSK den alt afgørende balance, sundhed handler ikke kun om kcal ind/kcal ud, som der desværre er mange der har opfattelsen af. Vores hjerne bliver alt for fokuseret på hvad man må og hvor meget man må, frem for hvad der er sundt næring for kroppen. Derfor er jeg IKKE fan er kcal tælleri
 • HUSK jeg ELSKER at få lov at hjælpe og arbejde med netop DIN krop, og med hvad den fortæller.

 

Min faglig baggrund.

 • Læge- og fysioterapeuteeksamineret Fitness instruktør
 • EHFA certificeret personlig træner
 • EHFA certificeret kostvejleder
 • EHFA certificeret BED (overspisning som en spiseforstyrrelse) vejleder
 • Hormonterapeut
 • Coach

 Kurser:

 • Trx modul i Lido Fitness
 • Funktionel træning i Lido Fitness
 • Diplom i senior fitness i Lido Fitness
 • Før/efter fødsels forløb i Lido fitness og Louise Hallundbæk
 • Pilates i Louise Hallundbæk
 • Kettlebell træning i Lido fitness og Louise Hallundbæk
 • 5 års erfaring som ”Walk it” instruktør Lido Fitness
 • Afspænding i Louise Hallundbæk
 • Med flere inden for inspiration i fitness og instruktion i Lido fitness og Louise Hallundbæk

Desuden

 • 16 års personlig erfaring indenfor træning og sundhed
 • Har selv tabt mig 30 kg

Kunderne siger

Vores kunder er de gladeste nogensinde!

“Vi er et par, der har styrketrænet i flere år, men havde også lidt for meget på badevægten.

Den 1. januar 2018 fik vi et program, der omhandlede kostplan, gode tips og forklaring på hvordan væskeindtag, søvn, vitaminer og mineraler kan optimere kroppens funktioner. Vi fik også gode trænings tips. Jeanette kan virkelig formulere viden og læring på en nem og forståelig måde.

Selvom vi før denne plan spiste fornuftig og var aktive, skete der hurtig noget med små ændringer. Vi har begge tabt os 5-7 kg, vel og mærke fedt, og fået lidt mere muskelmasse.

Tak til Jeanette – Kan kun anbefales

 

 

Knus til dig 🙂

 

Hilsen Kurt og Tove Madsen”

“Jeanette er en fantastisk træner, og person. Uanset hvilket humør og hvilken ugidelig krop man dukker op med til træning, går man glad og selvtilfreds derfra, og med en krop der næste dag fortæller at den har arbejdet.

Jeg kæmper med et piskesmæld der blandt andet gør, at jeg fik synsforstyrrelser et par gange om måneden, og efter jeg begyndte ved Jeanette, er de blevet reduceret til et enkelt på et halvt år, da hun har fokuseret på at bygge muskler i ryg og nakke, hvilket bare virker.

Jeg har altid haft lidt Extra på sidebenene, også her er Jeanette klar. Både med kostplan lavet til mig og MIN krop og min hverdag. Og her er Jeanette aldrig bedrevidende, men forstående. Stadig hård og motiverende.

Jeg ser altid frem til mine træninger med Jeanette, da hun altid er i godt humør og formår at læse mig som person og ved hvad hun skal gøre og hvilke metoder der virker på mig.

Mvh Dorthe (klient ved Jeanette)

Har været I et kost-forløb hos Jeanette. Ikke så meget med et formål om at tabe mig, men for at få mere styr på kroppen og det jeg propper i den.
Jeanette er rigtig godt til at tegne og fortælle, så tingene giver mening. Og uden at man føler det er hele ens hverdag der skal lægges om. 
Jeanette strikker et program sammen, hvor det er OK at falde af hesten en gang imellem og er god til at svare på spørgsmål/sparre mellem ”kontrollerne”.
Udover at have fået mere ro i kroppen og trangen til søde sager nærmest er væk, er de ekstra bonusser, at der er røget en god omgang CM på hele kroppen og min søvn blevet MEGET bedre!

001 - logo

 

 

© 2018 Jeanette Nørlund. Webdesign by WebGruppen.

Følg mig