Føler du, at uanset indsats, sker der ingenting?

Personlig træning

Jeg tager ALTID udgangspunkt i hvad netop din krop har brug for og hvilken træning der passer til dig. Med min faglige baggrund og erfaring kan jeg planlægge gode træninger. Træning er for alle, også hvis man skulle ske at have skader eller skavanker.

Personlig træning med Jeanette Nørlund

Har du flere gang prøvet kræfter med diverse træningscentre og lidt tilfældig styrketræning i maskiner men måske aldrig rigtig fundet ud af, hvilken træning du synes om eller hvordan det sådan rigtig skal gøres/udføres. Hvordan du lige skal gribe det hele an, du er helt ny og aldrig har sat dine fødder i et træningscenter før men gerne vil godt i gang med den rigtige træning. Har du ikke lyst til at blive forstyrret af mange mennesker omkring dig eller høj musik som forstyrrer dit fokus og koncentration. Eller har du blot brug for den helt rigtige hjælp, sparring og vejledning i alt omkring DIN sundhed, trivsel og træning. Så er personlig træning med mig helt ideél for dig.

Personlig træning med mig forgår i rolige og trygge rammer hjemme hos mig i mit private trænings studio. Her bliver vi ikke forstyrret af andre og her er der tid til nærvær og 100% fokus på DIG og DIN sundhed. Rettelser af teknikker, så du får det optimale udbytte ud af din træning. Jeg har ikke mange store maskiner, men jeg har ALT det nødvendige udstyr der skal til, for at få en god og effektiv træning og komme godt og ikke mindst rigtigt i gang med træning. Personlig er jeg ikke selv stor fan af store træningsmaskiner. Jeg er derimod fascineret at det utal af muligheder vi har for at træne kroppen rigtig stærk, slank og sund med mindre midler. I selvsamme rum har jeg selv smidt mine 30 kg. så dermed har jeg alle de bedste forudsætninger, sammen med min faglige baggrund, for lære dig alt omkring træning og vi sammen kan finde ud af hvilken træningsform der er bedst til dig. Træning skal være sjovt, og skal blive ved med at være sjovt. Jeg er i tidens løb blevet spurgt meget om, hvilken form for træning der er den bedste/rigtigeste.  Husk “den bedste form for træning man kan lave, er den træning der bliver gjort” 

Personlig træning med mig forgår i rolige og trygge rammer

Personlig træning i rolige og trygge rammer

Personlig træning med mig forgår i rolige og trygge ramme hjemme hos mig i mit private trænings studio. Her er der tid til nærvær og 100% fokus på DIG, din sundhed og rettelser af teknikker, så du får det aller bedste udbytte ud af din træning. Jeg har ikke mange store maskiner, men jeg har ALT det nødvendige udstyr der skal til for at få en god og effektiv træning, komme godt og ikke mindst rigtigt i gang med træning. Personlig er jeg ikke selv kæmpe fan af store træningsmaskiner, men derimod fascineret at det kæmpe utal af muligheder vi har for at træne kroppe rigtig stærk og sund med mindre midler. 

Træningsform

Jeg tager altid udgangspunkt i hvad DIN krop har brug for. Jeg planlægger altid individuelt træning, så den træning du får hos mig, er planlagt helt specielt ud fra hvad din behov og din mål måtte være. Om du vil tabe dig, om du vil være mere tonet/strammes op, måske tage på, om du har bøvlet med stress/uro i kroppen, måske har du en dårlig krops holdning, eller om du måske har rygsmerter/nakkesmerter eller anden form for smerte. Uanset hvad, vil din træning blive planlagt lige præcis så den passer til dig.

Det er nemlig ikke altid helt lige meget hvad og hvordan vi træner, dog skal der huskes på at der ikke findes en rigtig eller forkert træning/trænings form. Den vigtigste træning er den træning der bliver gjort og du skal synes det er sjovt. Når det så er sagt, så er der tit fokusområder man skal ind omkring for at få det optimale ud af sin træning, DEM kan jeg hjælpe dig med.

Når du træner hos mig, ligger jeg stor vægt på følgende

  1. Styrketræning med fokus på flere leds øvelser
  2. Stabilitets træning og træning af korsettet/torso
  3. Intervaltræning. Både i form af egen krops vægt, men også med lidt maskiner
  4. Korrekt opbygning af hvert enkelt trænings pas, således at alle muskler arbejdes igennem hver gang vi træner.
  5. Hvis behov og interesse er til stede hos dig, indøves yderligere forskellige yoga stilling, som har til formål både at styrke og udstrække kroppen på en og samme tid.

 

Sundhed er for alle

 

sundhed er for alle

Sundhed er for alle

001 - logo

 

 

© 2018 Jeanette Nørlund. Webdesign by WebGruppen.

Følg mig